Familie Raijmakers


Team Piet Raijmakers bestaat momenteel uit vader Piet Sr., zoon Joep en schoondochter Leontien. Met zijn drieën delen ze een hoop expertise en knowhow in de paardensport.

Zoon Piet Raijmakers jr. timmert op dit moment volop aan de weg in de internationale springsport. In  zijn eigen onderneming richt hij zich daarom momenteel voornamelijk op zijn eigen sportcarrière.

Piet Raijmakers sr.

 

Ruim 35 jaar maakte Piet Raijmakers deel uit van de absolute top van de paardensport. Piet houdt zich na zijn sportcarrière vooral bezig met de begeleiding van internationale ruiters en de opleiding van de springpaarden binnen het familiebedrijf. Hij traint met grote professionaliteit zijn klanten en begeleidt zijn ruiters naar het hoogste niveau

  • Team gold EK La Baule 1991
  • Gold and silver winner showjumping at the 1992 Summer Olympics in Barcelona.
  • Team gold WK Aachen 2006
  • Trainer of several national selections

Joep Raijmakers

 

Door zijn grote netwerk is Joep binnen Team Piet Raijmakers verantwoordelijk voor het verkooptraject van de springpaarden. Verder heeft Joep zich na zijn carrière op topniveau in de paardensport zich toegelegd op het trainerschap. Hij heeft zijn opleiding als trainer/coach niveau 5 NOC/NSF afgerond en is een gekwalificeerd, internationaal erkende trainer/coach

Leontien Raijmakers-Dings

 

Leontien rijdt op Grand Prix niveau dressuur en traint daarnaast jonge dressuurpaarden. Voor Team Piet Raijmakers adviseert en bemiddelt Leontien al jaren succesvol in de aan- en verkoop van dressuurpaarden op elk niveau. Verder begeleidt Leontien ook nog internationale dressuurruiters en is ze coach/mentor van het Japanse Paralympische dressuurteam.

Fabiënne Raijmakers

 

Fabiënne is de dochter van Joep en Leontien en haar geboortejaar van 2012 maakt haar een van de jongste leden van Team Piet Raijmakers. Elke dag is ze op stal te vinden met haar pony’s en kijkt ze aandachtig mee met alles wat er gebeurt. Springen doet ze graag, maar ook voor dressuur draait ze haar hand niet om.

 

Dorry Raijmakers

 

Vrouw van Piet

 

Stal en kantoor manager van Stal Raijmakers

Martin Raijmakers

 

Zoon van Joep en Leontien

broertje van Fabiënne

Piet jr, Michelle, Jason Raijmakers

 

 

Springruiter Piet jr runt op de het familiebedrijf van stal Raijmakers zijn eigen wedstrijdstal.

voor meer info over Piet jr en zijn gezin kunt u terecht op zijn eigen facebook en instagrampagina

 

Michelle: Vrouw en Manager van Piet jr

Jason: zoon van Piet jr en Michelle

Stalruiter & Amazone

 

 

Niels de Louw

https://www.facebook.com/niels.delouw.73

 

Cilke Vinken

https://www.facebook.com/cielke.vinken