ZORG UIT HANDEN 

 

Wij nemen u als klant graag alle zorgen rondom uw paard uit handen. Denk aan zaken zoals huisvesting, transport naar concours en veterinaire zorg. Het welzijn van uw paard staat daarbij voor ons voorop.

 

ALLES VOOR DE KLANT

 

Internationale klanten halen we persoonlijk op van de luchthaven. Tijdens uw verblijf kunt u als klant rekenen op onze hulp en begeleiding. Zowel Eindhoven Airport, Schiphol, luchthaven Düsseldorf als ook treinstations en snelwegen liggen allen op (relatief) korte afstand van Stal Raijmakers.

Voor klanten die meerdere dagen bij ons willen verblijven, zijn er bovendien verschillende uitstekende overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van onze stal

BEST WESTERN HOTEL NOBIS

 

Dit hotel kenmerkt zich door de bekende Brabantse gemoedelijkheid, die zich uit in een ontspannen en vriendelijke sfeer, gecombineerd met een Bourgondische inslag. Het hotel beschikt over een bar en restaurant, lift, ruime parkeergelegenheid, vergaderfaciliteiten, kluis, WIFI, wasserette, terras en tuin, fitnessruimte, sauna, zwembad en is rolstoeltoegankelijk.

Best Western Hotel Nobis is gelegen op 3.4 km afstand van Team Piet Raijmakers.                         

Adres:

Nobisweg 1

5721 VA Asten

Telefoon: 0493 681 300

Email: receptie@nobis.nl

Website: www.nobis.nl